Pure Oxygen

Posledice pomanjkanja kisika:

Nezadostna oskrba kože s kisikom vodi v oslabljeno respiracijo kožnih celic, kar povzroča nastanek številnih neželenih kožnih stanj kot so:

- dehidracija

- pust, utrujen videz

- zabuhlost

- neenoten ten

- pigmentne nepravilnosti

- znižan tlak občutljivosti

- slabši tonus

- vse globlje in številčnejše linije in gube

 

Kako poteka nega z izdelki Pure Oxygen:

S KATERIMI IZDELKI?

·  Clean up ČISTILNO MLEKO Hyaluron
·  Clean up PILING Soft (po potrebi)
·  Clean up ČISTILNA PENA Chamomile sensitive
·  Clean up ENCIMSKI PILING
·  Aha NEVTRALIZATOR
·  Clean up HYDRO TONIK Hyaluron
·  Pure Oxygen AKTIVATOR OKSIGENACIJE
·  Pure Oxygen MOUSSE MASKA
·  Pure Oxygen AMPULE
·  izbrani negovalni izdelki Afrodita Professional, 
   prilagojeni starosti, tipu in trenutnemu stanju
   kože, za zaključno nego

                      

 

KAKO?

1.   ČIŠČENJE

Kožo obraza, vratu in dekolteja temeljito očistimo s Clean up Čistilnim mlekom Hyaluron ter po potrebi izvedemo mehanski piling s Clean up Pilingom Soft. Nato kožo razmastimo s Clean up Čistilno peno Chamomile sensitive. 

2.   ENCIMSKI PILING

Površinskemu čiščenju kože sledi encimski piling, med katerim kožo (za ohranjanje aktivnosti encimov) vlažimo s Clean up Hydro tonikom Hyaluron v spreju. Delovanje encimov po 10. do 15. minutah prekinemo z nanosom Nevtralizatorja Aha ter spiranjem kože z vodo. Nato na kožo ponovno nanesemo Hydro tonik Hyaluron ter pustimo, da se vpije.

3.   NANOS AKTIVATORJA OKSIGENACIJE PURE OXYGEN

Po toniziranju na kožo obraza, vratu in dekolteja nanesemo približno 20 kapljic Aktivatorja oksigenacije PURE OXYGEN (*aktivator je potrebno pred uporabo pretresti) ter ga z nekajminutno manualno masažo ali napravo (kisikova terapija) vtremo v kožo. Aktivator pustimo učinkovati še približno 5 minut, ga nato speremo z mlačno vodo ter kožo toniziramo s Hydro tonikom Hyaluron.

V pomoč pri odmerjanju:20 kapljic aktivatorja ustreza volumnu ene polne kapalke in 4 dodatnim kapljicam.

DOBRO JE VEDETI:

Z vtiranjem aktivatorja z napravo (kisikova terapija) vse želene učinke na koži še okrepimo.
 

4.   NEGA Z MOUSSE MASKO PURE OXYGEN

Nadaljujemo s pripravo in nanosom Mousse maske PURE OXYGEN. 10 g maske v prahu (2 zravnani jušni žlici) zmešamo z 20 do 30 ml Hydro tonika Hyaluron. Tonik dodajamo postopoma ter mešamo tako dolgo, da nastane gladka penasta zmes. Masko nanesemo takoj po njeni pripravi, saj se v nasprotnem primeru strdi. V debelejšem sloju jo nanesemo na kožo obraza, vratu in dekolteja ter jo pustimo delovati od 15 do 20 minut. Za optimalno učinkovanje kožo med njenim delovanjem vlažimo s Hydro tonikom Hyaluron v razpršilu. Po končanem delovanju masko speremo z mlačno vodo ter kožo toniziramo.

S prijetnim hladilnim učinkom

Maska kožo med nanosom prijetno hladi, zaradi česar postopek učinkuje sproščujoče ter še posebej prija v vročih in stresnih dneh.

AFRODITIN NASVET

Za intenziviranje želenih učinkov nege z masko izvedite sproščujočo manualno masažo. Masirati pričnite približno 10 minut po nanosu maske ter masirajte vse do izteka časa njenega delovanja.
 

5.   NANOS AMPULE PURE OXYGEN

Po negi z masko na kožo nanesemo Ampulo PURE OXYGEN (*ampulo je potrebno pred uporabo pretresti) ter jo vtremo z eno od predpisanih možnosti: + (z ionoforezo), X (z ultrazvokom) ali 0 (ročno masažo/sterilno kanilo).

6.   ZAKLJUČNA NEGA

Nego zaključimo z izbranimi negovalnimi izdelki Afrodita Professional, prilagojenimi tipu, starosti in trenutnemu stanju kože (npr. z Gold 24 Ka Luksuzno očesno kremo, Luksuznim anti-age eliksirjem in Luksuzno dnevno kremo).