S koži prijaznimi voski, vam bomo odstranili dlake, tako da bo vaša koža spet gladka in nežna...

 Obraz je najbolj izrazen del našega telesa, zato je pomembno, kaj nanesemo nanj. Današnji trend naravne in veganske kozmetike ni samo naše prepričanje, morala bi biti smernica vsakemu.


Večino kozmetike prodre v kožo, zato nam ne sme biti vseeno kaj nanesemo na njo. Ker želimo za vas le najboljše, smo za vas izbrali slovensko kozmetiko AFRODITA.

V prvem koraku, pred posvetom ali posegom na obrazu je potrebno narediti diagnostiko kože. Zavedamo se, da večina strank nima tipično suhe, mastne ali občutljive kože. Pregled kože nam torej pove vsa stanja kože.
V drugem koraku lahko stranki ponudimo individualno nego. Nego pri kateri glede na ugotovljena stanja izbiramo aktivne učinkovine.

Prav tako vam bomo svetovali glede nadaljne nege doma in vso potrebno kozmetiko glede na stanje in potrebe vaše kože. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

KISIKOVA TERAPIJA 

Za osvežitev, pomladitev obraza, vam predstavljamo aparat Oxygen X- kisikova terapija, najbolj naravna metoda pomlajevanja s kisikom, ki zmanjša gubice, oža pore, revitalizira, navlaži ter poveča napetost kože, revolucionarna kisikova terapija pa globinsko nahrani kožo.

 


DIAMANTNI PILING ALI MIKRODERMOABRAZIJA

Diamantni piling predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in   mlajše kože za ženske in moške vseh starosti. S terapijo odstranimo poroženelo, odmrlo plast kože, zgladimo kožni relief in brazgotinice po aknah in delujemo na gubice, da le te postanejo plitkejše.


ULTRAZVOČNO ČIŠČENJE OBRAZA

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja učtrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče "zvibrira" na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij.

 

KNEIPP TERAPIJA OBRAZA

Je terapija s pomočjo toplo-hladnega kladivca.
Toplo-hladno kladivo se torej priporoča kot samostojen tretma ali kot dodatna terapija vsakega postopka kozmetične nege ali telesa, bodisi za prekrvavitev utrujene, blede in slabo prekrvavljene kože ali za pomiritev preveč razdražene kože.


OBLIKOVANJE OBRVI YULIA

Oblikovanje obrvi Yulia je metoda oblikovanja na podlagi pozorno izbrane šablone. Glede na obstoječo obliko obrvi in obliko obraza, bomo določili šablono, ki bo za vas najbolj optimalna in primerna. Nato vam bomo obrvi, ki bodo izven te šablone pulili z voskom.
Sledijo še manjši triki s senčenjem in že boste žarele kot največje zvezde Hollywooda, ki že leta uporabljajo to naravno metodo oblikovanja obrvi.

 


VAKUUM

Edinstvena kombinacija pulzajočega vakuuma in masažnega aplikatorja, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje tkiva, odlično vplivata na prekrvavitev. Vezivno tkivo postane spet elastično, koža je čudovito napeta in sijoča.


ULTRAZVOK

Nizkofrekvenčni ultrazvok je učinkovit in idealen za preprečevanje izsušenosti kože in izboljšanje tonusa kože. Z ultrazvokom vnesemo aktivne učinkovine kot so hialuronska kislina in v globje plasti kože.
Z njim lahko delujemo tudi protibolečinsko pri raznih vozliščih in zakrčenosti ob masaži hrbta.